Dette er nytt i Sonos siste app-oppdatering

Sonos slipper oppdatering til sin omstridte nye app. Versjon 80.09.05 er tilgjengelig for iOS nå, mens Android-varianten kommer på tirsdag.

Det har ikke vært så lett å være Sonos i det siste. Men selskapet jobber på for å forbedre den relanserte appen som mildt sagt fikk dårlig mottagelse. Problemet var at Sonos fjernet en haug med funksjonalitet og tilførte en mengde feil og «bugs».

Men igår slapp de en oppdatering som retter opp i flere av manglene. Appen rulles ut gradvis til iOS-brukere denne uken, og slippes til Android førstkommende tirsdag 24. september. Sonos skyndet seg å slippe appen til iOS først for å være klar i forkant av lansering av iPhone 16 som skjer idag!

Dette er nytt

Oppdateringen gjør oppsettprosessen i appen enklere. Nå blir det også mulig å endre mellom mørk og lys modus, eller velge at innstillingen skal følge systemet.

Køhåndteringen blir også bedre, med mulighet til å endre rekkefølge, slette individuelle elementer og bla i spor. (Skulle bare mangle.)

Les mer

Dessuten blir ytelsen forbedret ved navigering i innhold på hjem-skjermen og i bla-fanen. Brukergrensesnittet får forbedringer og så kommer Truplay-støtte for det ferske iOS18 på plass.

De samme funksjonene kommer til Android på tirsdag. I tillegg blir det mulig å endre språk på Alexa-vekkeordet.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.