Squid Game kommer som spill: Blir del av Netflix’ nye storsatsning

Den groteske TV-serien blir spill. Sammen med Monument Valley 3 blir Squid Game: Unleashed en del av Netflix’ spillsatsning.

Netflix slapp bomben på GAMESCOM 2024: To nye storspill som blir eksklusive til strømmetjenesten kommer senere i år. Squid Game: Unleashed og Monument Valley. 3 Foreløpig holder Netflix kortene tett til brystet hva angår lanseringsdatoer.

Det er imidlertid bekreftet at sesong 2 av Squid Game kommer 26. desember 2024, og tredje sesong i 2025. Muligen slippes spillet i forbindelse med den nye sesongen.

Squid Game: Unleashed – en intens kamp på liv og død

I Squid Game: Unleashed blir du kastet inn i en nervepirrende 32-spillers kamp hvor du må overleve utfordringer hentet fra den populære og groteske serien. I tillegg til noen nye, spesiallagde utfordringer laget for spillet.

Du slår deg sammen med venner og spiller sammen for å fullføre daglige oppdrag som gir belønninger.

At Netflix nå også blir spillstrømmetjeneste for spill, vil endre på hvordan vi vil bruke tjenesten. Netflix har en egen spillkontroll-app som lar deg styre med mobiltelefonen. Spill kan også lastes ned på Android og iOS.

– Å lage spill basert på kjente serier og filmer er en av de mest spennende mulighetene vi har her hos Netflix. Vi er begeistret over å kunne tilby fansen en ny måte å oppleve Squid Game-universet på, en som kombinerer seriens intense action med den altoppslukende spenningen i spillformatet.

Les mer

Bill Jackson, sjef for Creative hos Boss Fight, et Netflix Game Studio

Monument Valley 3 – tilbake med større ambisjoner

Den 10. desember kommer Monument Valley 3, det første spillet i serien på syv år. Dette blir det største Monument Valley-eventyret til nå.

– Monument Valley har alltid presset grensene for hva som er mulig i spill, fra minimalistisk design til den enkle, men gripende spillopplevelsen og den emosjonelle historiefortellingen. Målet vårt er å bringe det største Monument Valley-spillet til så mange som mulig, og derfor har vi inngått et samarbeid med Netflix for å levere spillet til hundrevis av millioner spillere verden over som en del av deres medlemskap.

Jennifer Estaris, spillsjef for Monument Valley 3

Med Squid Game: Unleashed og Monument Valley 3 viser Netflix at de satser stort på spill. Med eksklusive titler som dette styrker de sin posisjon som en aktør som ikke bare handler om film og serier.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.