HP Spectre x360 2-in-1 – lekker og funksjonell laptop

HP Spectre x360 2-in-1 er en ypperlig laptop egnet til ulik bruk. God batteritid og funksjonelt design gjør maskinen svært brukervennlig og allsidig.

Design og funksjonalitet

HP Spectre x360 2-in-1 har en elegant, tynn profil med en solid aluminiumschassis. 2-in1 er en lett maskin på kun litt over to kilo. Det gjør den godt egnet til arbeid og privat bruk.

HP Spectre x360 2-in-1′ spesifikasjoner:

  • Intel Core 7-prosessor
  • OLED-skjerm
  • Resirkulert aluminium
  • Intel® Evo™-plattform
  • HP Fast Charge
  • Wi-Fi 7 (2×2) og Bluetooth® 5.4
  • 2 kilo

HP Spectre x360 2-in-1 har med sine faste kanter og subtile vinkler et noe uvanlig, men sofistikert utseende. Designet gjør den konvertible funksjonen enkel å bruke.

Uten problemer kan man lett bytte mellom laptop- og nettbrettmodus, som gir ekstra fleksibilitet. Touchscreen fungerer godt, og man kan alltids investere i en surface pen om man ønsker det. Mobilitet blir et viktig ord i denne sammenheng, og maskinen er lett og rask.

HP Spectre x360 2-in-1 kan lett omgjøres til nettbrettmodus.

Med et alt-i-ett-tastatur finner man mange av de vante tastene som styrer ulke funksjoner. Dette inkluderer lyd, lysstyrke på skjermen, pause/start-tast om man ser film og hvorvidt tastaturet skal være opplyst. Men tastaturet blir litt lite på en så slank maskin, men det er nesten å forvente tatt størrelsen i betraktning.

Maskinen er også godt egnet til spillplattformer som Steam, og med OLED-skjerm kan man strømme TV-serier og film i krystallklart, 4K-bilde.

HP Spectre x360 2-in-1 stiller også med gode høyttalere til å være en så liten maskin. Om man er interessert i å ta både film,- og lydopptak blir lydkvaliteten svært god gjennom HP Audio Boost.

HP Spectre x360 2-in-1 har svært god batteritid og god, lang ladekabel.

Les også: X stanser all virksomhet i Brasil etter trusler om arrestasjoner fra Moraes

Ytelse, porter og sikkerhet

HP Spectre x360 2-in-1 kan lokke med høy ytelse. Maskinens Intel Core Ultra 7-prosessor er ikke eksepsjonelt rask, men har en fin balanse mellom hastighet og batteribruk.

M.2 SSD 4×4-lagringen på én terabyte gjør dessuten maskinen rask under krevende prosesser og oppstart. Maskinen fås også med 512 GB, og 2TB SSD.

Maskinen støtter WiFi-7 som øker overføringskapasiteten og dermed forkorter prosesser man gjør på internett gjennom dobbel båndbredde. Maskinen kobler seg også enkelt til Bluetooth og har god rekkevidde.

Når det gjelder batteriet har HP Spectre x360 2-in-1 både god batteritid og ikke minst rask ladetid. Fulladet varer batteriet i 13 timer. Har man skrudd av maskinen er den nesten 50% ladet etter kun 45 minutter. Maskinen kommer også med en solid ladeledning på nesten 2,5 meter. Praktisk!

Les mer

Av koblinger og porter har HP Spectre x360 2x USB-C, 1x USB-A og en vanlig hodetelefonkobling. Dessverre ingen vanlig HDMi-port.

For å øke sikkerheten til maskinen har HP Spectre x360 enkel fingeravtrykksleser og ansiktspålogging. Men kamera mangler luke for blokkering, lik det man finner i andre modeller som HP ProBook. Det er savnet.

HP Spectre x360 2-i-1 har salgspris på 21-24 000 kroner, avhengig av utsalgssted. Dette er mer enn en vanlig HP Spectre x360 som går for omtrent 17 000 kroner.

Konklusjon

HP Spectre x360 2-in-1 er en funksjonell og allsidig laptop som er godt egnet for ulik bruk. Maskinen passer godt for arbeid, fritid og studier.

Laptopens sterkeste side er hurtighet og imponerende skjerm. Til tastaturet kunne kanskje andre løsninger vært valgt og det er uheldig at det kun er tre USB-porter.

Alt i alt er HP Spectre x360 2-in-1 derimot en laptop å anbefale.

Pros

Hurtig prosessor

Meget god skjerm

God batteritid

Kan brukes til mye ulikt

Cons

Kunne hatt luke over kamera

Litt uheldig at det ikke er flere porttilganger

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.